‘Eigen... en dat proeft u’
Rode peper + Knoflook

Werkwijze

Compagnon Culinair werkt letterlijk en figuurlijk vanaf de basis. Wanneer we samen met de opdrachtgever aan de slag gaan in onze demonstratiekeuken, bouwen we een receptuur helemaal opnieuw op vanuit de enkelvoudige grondstoffen. Wij werken dan ook uitsluitend aan kwaliteitsproducten die ontstaan vanuit vakmanschap.

‘Perfectionisme eindigt bij ons nooit bij de voordeur, want nazorg vinden we minstens zo belangrijk’

‘Op de eerste etage van ons pand treft u onze demonstratiekeuken aan, tevens de ontmoetingsplaats waar de recepturen worden bekokstoofd. Hier maken we kennis en bespreken we uw wensen. Heeft u een receptuur uitgeschreven, een basis van ingrediënten of een idee in gedachten? Dan gaan we daarmee aan de slag en starten we de bereiding. Kijken, ruiken en proeven, net zolang totdat we allebei meer dan tevreden zijn. Het resultaat kan een volwaardige maaltijd zijn of een maaltijdcomponent, zoals een soep, saus of vulling. Vervolgens kijken we in welke verpakking u de producten zou willen ontvangen, in welke frequentie en wat de houdbaarheidsdatum is.’

Bij Compagnon Culinair ligt de lat hoog. We werken met enkelvoudige grondstoffen en weten zo altijd wat we in huis hebben en wat we bereiden. Bevat een maaltijd bijvoorbeeld gehakt, dan maken we dit zelf. Zo is onze lasagne dan ook laagje voor laagje bereid met onze eigen tomatensaus, ons eigen gehakt, onze eigen kaassaus en onze eigen bechamelsaus. En dat proeft u!

Perfectionisme eindigt bij ons nooit bij de voordeur, want nazorg vinden we minstens zo belangrijk als de producten zelf. Welke producten lopen goed en waar zijn verbeterslagen te maken? Samenwerken is investeren in elkaar! Dat dit in het begin veel tijd kost, is het ons dubbel en dwars waard. Onze voldoening halen we immers uit wederzijdse tevredenheid.